Sikringsglas​

Lamineret Lamineret sikkerhedsglas fungerer ved at man laminerer 2 stk ruder sammen. Når ruden splintres bliver glasset hængene i laminatet. Sikringsglas sikrer mod indbrud, hærværk og skud. Sikkerhedsglas bruges som oftest som personbeskyttelse ved udsatte steder i boligen f.eks. døre. eller elementer der går ned til gulvet.

Hærdet glas sker i produktions proces, hvor glasset hærdes op. Når glasset splintres vil glasset gå i mange tusinde stykker. De er ikke skarpe, så man undgår personskade med store snitsår.

Sikkerhedsglas bruges på tag, gulv, døre, entrepartier m.m

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål

​Strandvejens Glarmester er stedet at gå hen, når du skal finde inspiration og gode råd til en glasløsning i din bolig, butik eller virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for faget og har et bredt udvalg af muligheder, når det gælder spejle, vinduer, glasdøre og facader, indramning af billeder og forarbejdning af glas til bordplader, hylder eller hvad du måtte ønske.

Har du nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du at modtage et tilbud er du velkommen til at kontakte os på tlf: 3962 4252

eller send en mail på: strandv.glarm@andersen.mail.dk

Vi glæder os til at hører fra dig

​Strandvejens Glarmester

/v Frank Andersen

CVR: 36640413

​Her finder du glarmesteren

Gammelmosevej 207A

2800 Kongens Lyngby

​Kontakt os for et tilbud

Telefon: 3962 4252

Mobil: 23 31 89 58

strandv.glarm@andersen.mail.dk