Energiruder​

Glasproduktion er i dag så avanceret, at det er muligt at producere glas med specifikke funktioner. I en EnergiRuder er det inderste glaslag belagt med en tynd metalbelægning, der reflekterer varmen tilbage til rummet. EnergiRuder holder derfor ekstremt godt på den varme, der ellers ville forsvinde ud af rummet.

Kan varmt anbefales

Du sparer først og fremmest penge på din varmeregning. Du får en større boligkomfort, og du "fryser ikke ved vinduet". Og har du et gammelt hus eller en punkterede ruder, der trænger til en udskiftning, er der også god mulighed for at få en energirigtig forsatsløsning bag de gamle, bevaringsværdige vinduer. Du kan også få nye EnergiRuder i vinduer, hvor karme og rammer er godt vedligeholdte, men ruderne er punkterede. Det er typisk et hus fra 60'erne og 70'erne med store, ubrudte glasarealer.

Lidt Dyrere...men egentlig meget billigere

EnergiRuder er lidt dyrere for dig at anskaffe end almindelige termoruder. Til gengæld er forskellen, via de store besparelser på din varmeregning, tjent hjem i løbet af få år.

Beregningseksempler

SÅ MEGET ER DER AT SPARE !

Følgende er regneeksempler, der tager udgangspunkt i referencehuset, som danner grundlag for energimærkeordningen, dvs. typisk et hus fra 60'erne og 70'erne med store, ubrudte glasarealer. Besparelserne vil variere fra hus til hus afhængig af vinduesudformning og rudestørrelser.

Besparelse pr. fyringssæson ved referencehuset på 120 m2 med 20 m2 glasareal (Alle eksempler er med A-mærkede EnergiRuder)

Olie: 20 m2 glasareal x 18 l = 360 l

Gas: 20 m2 glasareal x 15 m3 = 300 m3

Fjernvarm: 20 m2 glasareal x 139 kWt = 2780 kWt

El: 20 m2 glasareal x 139 kWt = 2780 kWt

Du kan lave en beregning på din varmeberegning på www.energivinduer.dk 

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål

​Strandvejens Glarmester er stedet at gå hen, når du skal finde inspiration og gode råd til en glasløsning i din bolig, butik eller virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for faget og har et bredt udvalg af muligheder, når det gælder spejle, vinduer, glasdøre og facader, indramning af billeder og forarbejdning af glas til bordplader, hylder eller hvad du måtte ønske.

Har du nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du at modtage et tilbud er du velkommen til at kontakte os på tlf: 3962 4252

eller send en mail på: strandv.glarm@andersen.mail.dk

Vi glæder os til at hører fra dig

​Strandvejens Glarmester

/v Frank Andersen

CVR: 36640413

​Her finder du glarmesteren

Gammelmosevej 207A

2800 Kongens Lyngby

​Kontakt os for et tilbud

Telefon: 3962 4252

Mobil: 23 31 89 58

strandv.glarm@andersen.mail.dk